Ursäkta ett ganska fult foto, jag är inte så bra på dethär med garnering... |
- 2 äggvitor (eller 1 ägg)
- ½-1 dl havregryn
- ½ dl krossad hasselnöt
- 1 tsk kanel
- 1 mogen banan
- 1 tsk stevia (valfritt)
- ½ dl valfri mjölk (ko-, mandel- eller soya-, ingen skillnad)
- Garnering
Häll i en mikrosäker mugg (gärna en stor, för den sväller uppåt) och värm i ca. 4 minuter på full värme. Ta ut och stjälp upp på ett fat, och garnera! Jag har gjort den två gånger nu, och garnerat med kvark och tinade bär. Kokos och honung vore säkert nami. Helt jättegott, och inga onödigheter!
Dethär receptet går säkert att variera i oändlighet - banan, ägg och havregryn är nog det viktigaste (samt vätska). Cassie använde mandelmjöl också, och lillasyster hade i kokos. Jag tog vad jag hade hemma, så därför blev det såhär :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar